24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

078-890 2093

Verstopping

Loodgieter DordrechtToilet verstopt, een verstopping in de badkamer of een hardnekkige verstopping in het riool? Onze loodgieter Dordrecht verstopping service is 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor alle denkbare verstoppingsproblemen.

Alle loodgieters beschikken over geavanceerde en moderne loodgietersgereedschappen. Denk hierbij aan camera inspectie systemen welke wij een afvoer in laten gaan om van binnenuit de afvoer te inspecteren. Als er ergens een verstopping of een lekkage in een afvoer systeem zit kunnen wij dit door dit stuk gereedschap snel in beeld brengen. Vervolgens kunnen wij zeer gerecht te werk gaan om de afvoer te ontstoppen.

Direct contact met onze loodgieter Dordrecht verstopping service? Bel dan dag en nacht, 7 dagen in de week ons telefoonnummer 078 – 890 2093.

 

Loodgieter Dordrecht 24 uur Ontstopping service

Onze loodgieter Dordrecht Ontstopping service is 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken voor alle mogelijke verstoppingen. Of het nu gaat om een verstopte wc, een verstopte afvoer of een hardnekkige verstopping in de riolering. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe en zijn in de meeste gevallen al binnen 30 minuten aanwezig.

Wij werken uitsluitend met goed opgeleide, vakkundige en professionele loodgieters welke alle denkbare werkzaamheden snel en goed kunnen oplossen. Heeft u een verstopping en wilt u deze zo spoedig mogelijk laten ontstoppen? Bel dan direct ons servicenummer 078 – 890 2093. U krijgt direct een medewerker aan de lijn van ons loodgietersbedrijf om een afspraak mee te maken.

 

Riool verstopping

Verstopping Dordrecht oplossenOok voor de grotere problemen zoals een verstopping in het riool kunt u bij onze loodgieter Dordrecht 24 uur service terecht. Zoals hierboven al genoemd beschikken wij over moderne apparatuur zoals camera systemen om een afvoer of een riool van binnenuit te inspecteren. Als wij de verstopping in beeld hebben gebracht weten wij exact waar de verstopping zich bevind en waardoor deze veroorzaakt wordt.

Vrijwel alle verstoppingen worden veroorzaakt door een ophoping in het afvoer systeem, de meest voorkomende verstoppingen worden veroorzaakt door een ophoping van Fecaliën, toilet papier of haar. Bij oude beton afvoer buizen of gietijzeren rioolbuizen zien wij vaak dat de binnenste laag afbrokkelt. Dit hoopt zich op en het riool of het afvoer systeem slipt uiteindelijk dicht.

Heeft u een verstopping? Bel dan 24/7 onze loodgieter Dordrecht verstoppingsservice via telefoonnummer 078 – 890 2093.