24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

078-890 2093

Loodgietersbedrijf Dordrecht

Dordrecht-LoodgietersbedrijfLoodgietersbedrijf Dordrecht: Ons loodgietersbedrijf is al jaren actief in Dordrecht en weide omgeving. Wij beschikken over een team enthousiaste, vakkundige en professionele loodgieters. Ons loodgietersbedrijf is dag en nacht bereikbaar voor alle mogelijke noodgevallen, wij zijn dus 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per week bereikbaar en inzetbaar.

Alle monteurs beschikken over een goed uitgeruste servicewagen waarmee wij bij spoed meldingen zo snel mogelijk naar u toe komen. Deze servicewagens zijn voorzien van alle moderne apparatuur, gereedschappen en onderdelen. Belt u ons loodgietersbedrijf in Dordrecht voor een spoedklus? Dan zijn wij in de meeste gevallen binnen 30 min. aanwezig en omdat wij beschikken over onze goed uitgeruste servicewagens kunnen we in 90% van de gevallen de problemen in één keer oplossen zonder dat hiervoor een vervolg afspraak nodig is!

 

Loodgietersbedrijf Dordrecht, ook bij geen spoed

Uiteraard is ons Loodgietersbedrijf in Dordrecht ook bereikbaar voor alle loodgieters en loodgieters gerelateerde werkzaamheden waar geen of minder spoed bij is. U kunt ons inschakelen voor de kleine en de grote werkzaamheden. Zo komen wij naar u toe om een lekkende kraan te repareren of te vervangen, nieuw sanitair te plaatsen of een vaatwasser aan te sluiten. Maar ook voor grote renovatie projecten pakken wij aan. Zo voeren wij klussen op project basis uit voor woningbouwverenigingen, zorginstellingen en overheidsgebouwen.

Wilt u loodgieterswerkzaamheden laten uitvoeren of weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem direct telefonisch contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer  078 – 890 2093.

 

24 uur loodgieters in Dordrecht

loodgieter-spoedOnze loodgieters in Dordrecht zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor alle mogelijke spoedgevallen. Lekkage, verstopping, cv problemen of riool problemen? Bel onze loodgieter Dordrecht 24 uur service. Wij komen direct naar u toe en zijn in de meeste gevallen binnen 30 min. aanwezig.

Naast in Dordrecht zijn wij ook actief in alle andere steden in Zuid-Holland zuid. Dus ook voor een loodgieter in Rotterdam, een loodgieter in Den Haag of een loodgieter in Gouda? Dan bent u ook bij ons op het juiste adres.

Ons loodgietersbedrijf in Dordrecht is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • riool problemen
  • cv problemen
  • cv ketel problemen
  • dak lekkage
  • ondergelopen kelders / kruipruimtes

Direct contact met ons loodgietersbedrijf in Dordrecht? Bel 24/7 ons telefoonnummer   078 – 890 2093.