24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

078-890 2093

Loodgieter Sliedrecht

Loodgieter SliedrechtLoodgieter Sliedrecht 24 uur service. Zoekt u met spoed een loodgieter  in Sliedrecht? Ons loodgietersbedrijf is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor noodgevallen. Lekkage, verstopping of rioolproblemen? Bel onze loodgieter Sliedrecht 24 uur spoed service en wij komen direct naar u toe. In de meeste gevallen zijn wij binnen 30 minuten aanwezig om de problemen op te lossen.

Onze loodgieter Sliedrecht service is dag en nacht bereikbaar voor onder andere:

  •  lekkage
  • verstopping
  • rioolproblemen
  • cv problemen / ketel problemen
  • ondergelopen kelders / kruipruimtes
  • regenschade / stormschade

Direct een afspraak maken? Bel dan 24/7 ons servicenummer 078 – 890 2093.

Loodgieter Sliedrecht 24 uur service

Onze loodgieter Sliedrecht 24 uur spoed service is dag en nacht bereikbaar. Bij noodgevallen komen wij altijd zo spoedig mogelijk naar u toe om de problemen op te lossen. In de meeste gevallen zijn wij binnen 30 minuten aanwezig.

Wij werken uitsluitend met goed opgeleide, vakkundige en professionele loodgieters. Schakelt u ons in om een lekkage of verstopping op te laten verhelpen, dan kunt u deze klus met een gerust hart aan ons overlaten. Uiteraard beschikken alle medewerkers van ons bedrijf over een goed uitgeruste servicewagen welke voorzien is van alle moderne loodgietersgereedschappen, onderdelen en materialen om een klus snel en goed te klaren.

Loodgieter Sliedrecht 24 uurOmdat wij de meeste spullen bij ons hebben om de problemen op te lossen is een vervolg afspraak bij ons in de meeste gevallen niet nodig. Dit scheelt altijd in de tijd en in de kosten!

Direct een afspraak maken? Bel dan 24/7 ons servicenummer 078 – 890 2093.

Geen spoed, wel een loodgieter nodig?

Onze loodgieter Sliedrecht service is natuurlijk ook bereikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden waar geen of minder spoed bij is. Is uw cv ketel aan een servicebeurt toe, wilt u een nieuwe kraan laten monteren of wilt u uw badkamer laten verbouwen? Onze loodgieters is geen klus te groot of te klein. Wij komen met even veel expertise en precisie een kraan monteren als het compleet verbouwen van een badkamer.

Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven en beschikken over de mensen, het materiaal en de kennis om ook grotere projecten aan te pakken. Denk hierbij aan woningbouwstichtingen, zorg instellingen, en overheidsgebouwen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of een prijs opvragen? Vul dan geheel vrijblijvend ons offerte formulier in. Onze loodgieter Sliedrecht service neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om antwoord te geven op uw vragen en om een eventuele afspraak in te plannen.