24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

078-890 2093

24 uur Spoed Service

Loodgieter DordrechtDe 24 uur Spoed service van Loodgieter Dordrecht staat dag en nacht voor u klaar. Bij noodgevallen zijn wij altijd bereikbaar. Of u nu een loodgieter in het weekend zoekt of een loodgieter midden in de nacht, wij zijn bereikbaar en komen zo spoedig mogelijk naar u toe. Bij noodgevallen zijn wij in de meeste gevallen binnen 30 minuten bij u aanwezig om de klachten te verhelpen.

Alle monteurs beschikken over een goed uitgeruste servicewagen waar alle benodigde loodgieter gereedschappen, onderdelen en materiaal in aanwezig is om alle klussen goed en snel op te lossen. Hierdoor is een vervolgafspraak bij ons in de meeste gevallen niet nodig en kunnen een klus in één keer afronden.

Direct een afspraak maken met onze loodgieter Dordrecht 24 uur Spoed Service?
Bel dan dag en nacht ons telefoonnummer 078 – 890 2093.

 

Loodgieter Dordrecht binnen 30 minuten aanwezig

Bij directe noodgevallen zoals lekkage, verstopping, riool problemen, ondergelopen kelders of dak lekkages komen wij zo snel mogelijk naar u toe. In de meeste gevallen zijn onze loodgieter binnen 30 minuten aanwezig in Dordrecht en omgeving.

Loodgieter 24 uur Spoed ServiceOnze erkend loodgietersbedrijf in Dordrecht zijn dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • rioolproblemen
  • cv problemen / ketel problemen
  • ondergelopen kelders / kruipruimtes
  • regenschade / stormschade

Direct contact met onze Loodgieter Dordrecht 24 uur Spoed Service?
Bel dag en nacht ons telefoonnummer 078 – 890 2093.

 

24 uur Spoed Service loodgieter Dordrecht

Ook als u geen noodgeval heeft bent u bij onze loodgieter Dordrecht service aan het juiste adres. Wij kunnen alle denkbare loodgieter klussen voor u uitvoeren. Wilt u nieuw sanitair laten plaatsen, een badkamer laten renoveren of heeft u een lekkende kaar en wilt u deze laten vervangen of als mogelijk laten repareren? Maak dan 7 dagen in de week een afspraak met onze loodgieter Dordrecht service. Wij kunnen ook afspraken inplannen in de avond uren en in het weekend.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken of vraag een offerte aan via het offerte formulier.